אירוע: משחקי קול; עם יפעת זיו, ג׳וזף שפרינצק ורונית קנו
מקום: פליציה: בית לאומנות הצליל, ביאליק 26, תל אביב-יפו
מועד: 18/01/2025 שעה: 11:00
סוג אירוע: ישיבה לא מסומנים
משחקי קול; עם יפעת זיו, ג׳וזף שפרינצק ורונית קנו
פליציה: בית לאומנות הצליל, ביאליק 26, תל אביב-יפו 18/01/2025 בשעה 11:00
סוג אירוע
ישיבה לא מסומנים
מחיר בקופות
60 ₪
מבוגר + ילד
60 ₪
במסגרת: קונצרטים רדיקליים לכל המשפחה
סדרה מוזיקלית חדשה בשבת בבוקר
מפגשים עם השוליים המוזיקליים של תל אביב
ניהול אמנותי: חגי פרשטמן
מעבדת קול-אלקטרוניקה במהלכה נתנסה בטכניקות שונות ליצירת מוזיקה באמצעות הקול האנושי ואמצעים אלקטרוניים להקלטה ועיבוד צליל. בתום חלק זה, יתקיים מופע מבוסס קול, שיעלה שאלות על האופן שבו קול מייצר דימיון ונארטיב ויזואלי.
טקסט אוצרותי
יוזמה חדשה של פליציה, לקדם מוזיקה חדשה וניסיונית בפורמט נגיש לכל המשפחה. הפורמט של קונצרטים רדיקליים משלב סדנת הכרות (משחק מקדים) עם המופיעים והתכנים המוזיקליים, המאפשר לילדים לשחק עם הצלילים ולקחת חלק באופן כזה או אחר במופע, לאחריה מתקיים המופע באורך של כחצי שעה.
הסדרה הראשונה מתמקדת במפגש בין הטכנולוגי למוזיקלי, כפי שהתחולל במאה ה20. טכנולוגיה תמיד היתה חלק מכל תרבות מוזיקלית, במשך אלפי שנים היתה זו הטכנולוגיה של בניית כלים בתרבויות שונות. החל משלהי המאה ה19 עולם המוזיקה חווה מהפכה בזכות האפשרות החדשה שנוצרה לשיעתוק הקול, והכניסה של מערכים חשמליים ואלקטרוניים לעולם הביצוע. הסדרה הראשונה לכל המשפחה עוסקת במובהק בקשר בין טכנולוגיית הזיכרון של ההקלטה ליצירה המוזיקלית זו הדיגיטלית וזו האנלוגית, דרך סדרה של מפגשים אשר כל אחד מאיר פן אחר: משחקי הקלטה, הנפשה, הקול (אנושי ואחר), הרדיו והאתר.
11:00 תחילת מופע
* ניתן לבטל כרטיסים עד טווח זמן של 48 שעות לפני המופע בכפוף ל-5% דמי ביטול, לאחר מכן אין ביטולים.
* בעקבות נזקי המלחמה ובשל שיפוצים במבנה, האולם נגיש בתקופה הנוכחית בתיאום מראש בלבד
* טלפון: 073-384-2166 | מייל: [email protected]
07/12/2025
17:00
אירוע: מה יש מאחורי השמים? – שעת סיפור מוזיקלית לילדים
מקום: פליציה: בית לאומנות הצליל, ביאליק 26 , תל אביב-יפו
25 ₪
15/12/2025
17:00
אירוע: מוזיקת קיץ זעירה - Voca Boca
מקום: פליציה: בית לאומנות הצליל, ביאליק 26 , תל אביב-יפו
25 ₪
05/01/2026
20:30
אירוע: האבסורד וצרפת – מופע תיאטרון מוזיקלי
מקום: פליציה: בית לאומנות הצליל, ביאליק 26 , תל אביב-יפו
80 ₪
11/03/2026
16:00
אירוע: קורס: גישת הפלייגראונד (ALP/Playground) גישה טיפולית פוסט-מודרנית המתקיימת במרחב המשחק הפוטנציאלי.
מקום: פליציה: בית לאומנות הצליל, ביאליק 26 , תל אביב-יפו
100 ₪