הצטרפו לסיור בו תוכלו לראות, להריח, לטעום ולשמוע כיצד אסיף נאסף: אילו כותרים נדירים נמצאים בספרייה הקולינרית ומה היה תהליך אוצרותם? בתערוכה ״עיר, חיטה, לחם״ שאצרה רונית ורד נגלה אילו לחמים אפו בירושלים של המאה ה-17 ובחווה הלימודית שלנו נכיר טיפוסים שונים של עשבי תבלין, נלמד כיצד מבחינים ביניהם ומה הקשר בין מכון וולקני לצלחת הישראלית?
בואו וגלו את אסיף: המרכז לתרבות אוכל בישראל.
Join a tour where you can see, smell, taste and hear how Asif was created. Explore the rare titles in our culinary library and discover which baked goods were common in Jerusalem 400 years ago at the exhibition “A City, Wheat, Bread.” Find out how many varieties of wheat are growing on our rooftop farm and how each one is different.
Come and discover Asif: Culinary Institute of Israel.