הצטרפו אלינו לסיור בו תוכלו לראות, להריח, לטעום ולשמוע על תרבות האוכל בישראל. בואו לגלות מה אכלו אנשי היישוב העברי בישראל בשנות ה-30? איך גילינו את זה ולמה זה בכלל מעניין? דרך עבודות של אמני.יות המוצגות בחלל התערוכות נבחן כיצד פרסומות אוכל מקומיות משקפות את הסיפור הישראלי ואיך הן מעצבות תמורות חברתיות בישראל? בחווה שלנו נספר על כמה טיפוסים שונים של זעתר יש? כמה יש בארץ? כיצד מבחינים ביניהם ומה הקשר בין מכון וולקני לצלחת הישראלית? ובסוף גם נטעם ונבין מה הקשר בין אבן יוגורט, ריבת אתרוגים ומחית צ'ו?
בואו וגלו את אסיף: המרכז לתרבות אוכל בישראל
Join us for a tour where you can see, smell, taste and hear about the local food culture of Israel.
Join us and find out what the residents of the area ate in the 1930s? How did we find out?; what exactly are 'workers restaurants'? who are the workers? where can they be found today?; How many types of zaatar exist in Israel? How do you distinguish between them and what is the connection to the Volcanic Institute?; What is the connection between Hi-Tech and the food we eat? What is the connection between FoodTech and FoodCulture?