הסתיימה המכירה לאירוע זה
 
 
 

אירוע: שיחות מטבח - שיח, בישולים וארוחת ערב עם מנות מהמטבח הפלסטיני של רוחייה אלטייב

מקום: הקומה ה-4, אסיף, תל אביב-יפו

מועד: 15/11/2021 שעה: 18:30

סוג אירוע: עמידה

שיחות מטבח - שיח, בישולים וארוחת ערב עם מנות מהמטבח הפלסטיני של רוחייה אלטייב

הקומה ה-4, אסיף, תל אביב-יפו 15/11/2021 בשעה 18:30

סוג אירוע

עמידה

מחיר בקופות

120 ₪

מחיר באתר החל מ-

120 ₪

לרשימת המתנה
 
 

שיחות מטבח - שיח, בישולים וארוחת ערב עם מנות מהמטבח הפלסטיני של רוחייה אלטייב

נשוחח על המטבחים הפלסטיניים ונבשל יחדיו מנות מהמטבח המסורתי של נפת עזה. לסיום, נשב לארוחת ערב משותפת סביב שולחן גדול.

במפגש אינטימי בקומה ה-4 של אסיף, נכיר את רוחייה אלטייב - בשלנית ידענית ומוכשרת, שלמדה לבשל מהנשים השונות בחיים אוכל שמושפע מהמטבחים של יפו, עזה והגדה המערבית. היא תספר לנו את סיפורה המשפחתי, תחשוף אותנו למרכיבים המרתקים של המטבח העזתי ותלמד אותנו להכין 5 מנות ממנו כמו ביסרה (ממרח פול יבש ומלוכייה) או סינייה חילבה מתוקה (עוגת סולת מתובלת).

 

 

בשנים האחרונות מעבירה רוחייה סדנאות בישול רבות במסגרת Kitchen Talks - עסק חברתי המפגיש את הציבור הרחב עם מטבחים מקהילות של הפריפריה החברתית בישראל - והסדנה הנוכחית מתקיימת גם היא בשיתוף עמם.

 

תפריט:

 

ביסרה ממרח פול יבש ומלוחייה

 

סומאקייה כתף עגל וכתף כבש עם עלי סלק, גרגירי סומאק, גרגירי חומוס, טחינה אדומה ועין ג'ראדה (זרעי שמיר)

 

רומנייה נזיד צמחוני של חצילים ורימונים

 

סינייה דגים עם טחינה ותבלינים

 

אורז עם אטריות

 

סלט ירקות חריף ולימוני

 

סינייה חילבה מתוקה עם שומשום, קצח ומי זהר.

 

Join the talented cook Ruhiya Eltayeb for an intimiate cooking demonstration and dinner as she shares what defines the flavors of Gaza — and what separates it from other Palestinian kitchens.

 

At this special evening in Asif’s test kitchen, meet Ruhiya Eltayeb, a talented cook who draws culinary inspiration from various women in her life. With family roots in Jaffa, Gaza, and the West Bank, Ruhiya will share her family story and discuss the kitchen of Gaza and what makes it unique. She’ll demonstrate how to make five dishes before we all sit down to a meal.

 

Ruhiya works with Kitchen Talks, a social enterprise that offers vegan and vegetarian culinary experiences led by cooks from marginalized communities in Israel like asylum seekers, migrants, and minorities.

 

Menu:

 

Bissara A dried fava beans and molokhia spread

 

Sumagiyya Veal and mutton shoulder with Swiss chard, sumac, chickpeas, red tahini, and dill seeds

 

Rummaniyeh A vegetarian stew of eggplant and pomegranate

 

Fish Sinniyah Fish baked with tahini and spices

 

Chopped Salad A spicy and lemony salad

 

Sweet Fenugreek Sinniyah with semolina, sesame, nigella and orange blossom water



הערות

 

*האירוע מתקיים בין השעות 18:30-21:00

* ביטול הכרטיסים עד 48 שעות לפני האירוע כרוך בעלות של 5% ממחיר הכרטיס. ביטולים מאוחרים יותר לא יתאפשרו.

* האירוע פועל תחת הנחיות משרד הבריאות בכפוף להוראות התו הירוק. קרי הכניסה תותר למחוסנים, מחלימים ובעלי בדיקה שלילית בהתאם להנחיות התו.


* באירוע יצולמו תמונות וסרטוני וידאו שמשתתפי האירוע עשויים להופיע בהם, ואנו שומרים את הזכות לעשות שימוש בתוצרי התיעוד ברשתות החברתיות ובפרסומים הקשורים לאירוע

לשאלות בנושאים טכניים

רכישה,כירטוס ותקלות באתר

GoShow LTD

טלפון:

*6119

 

פקס:

03-6440730

 

ליצירת קשר:

 
 
 
 

נגישות

 
הגדרות נגישות לא הוגדרו לאירוע הזה.
 
 

אירועים נוספים של אסיף - מרכז לתרבות אוכל בישראל

 

תגובות

 
 
נגישות

פרטי ההתקשרות עם ממונה הנגישות של האתר:
טלפון: *6119
צ׳אט באתר
דוא״ל: [email protected]
ימים א׳-ה׳ בין השעות 10:00-16:00
יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00